TV Obdam op Twitter

Vrijdag 15 september-de opening van onze prachtige verbouwde kantine. Alle leden zijn vanaf 21:00 uur van harte welkom! Gezellig als je komt

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JUNIOREN/SENIOREN ENKEL/MIX 2017 van 16 t/m 30 september

Link Clubkampioenschappen 2017

De Clubkampioenschappen Junioren/Senioren 2017. Deze komen al weer aardig dichter bij. Maar eerst nog heerlijk van de zomer genieten.

 

We spelen, zoals een ieder weet, de Enkels en Mix.

We starten op zaterdag 16 september.

 

Op 3 september zal de inschrijving gesloten zijn. Na deze datum kunnen wij geen inschrijvingen meer accepteren, aangezien wij 4 september beginnen met inplannen. Voor degenen die niet op de hoogte zijn wat dit werk allemaal inhoudt, wil ik erop wijzen dat wij voor 2 weken wedstrijden moeten inplannen, poules moeten maken voor 6 verschillende speelsterkten en dan ook nog over meerdere poules.

 

 

Misschien kunt u zich voorstellen hoe frustrerend het soms voor ons is, als een lid zich te laat inschrijft voor een toernooi en zich beledigd voelt als wij te kennen geven,dat wij hem of haar niet meer kunnen indelen. Wij moeten daar te veel werk voor verrichten om die persoon alsnog in te delen en dat is dus niet mogelijk.

 

Dus als je van plan bent om mee te doen, schrijf je dan meteen in, en denk niet van “dat komt nog wel”, want voordat je het weet is het 4 september.

 

Jullie kunnen via www.toernooi.nl inschrijven. Het liefst zien we dat op die manier.

 

 

Nu wat betreft de Clubkampioenschappen. Alles staat gepland voor 2 weken.

 

We spelen dus  de onderdelen Enkels en Mix. We starten op 16 september met de enkels de mix zullen we er door heen plannen.

 

De Finaledag is op ZATERDAG 30 september.

 

De volgende categorieën zijn erSenioren Dames en Heren;
4/5 Poule
6 Poule
7 Poule
8 Poule
9 Poule
Ouderentennis Poule

Jeugd  Meisjes en Jongens:
Jongste Jeugd Rood
t/m 10 jaar Groen
t/m 12 jaar Groen
t/m 14 jaar      

 

Men wordt ingedeeld in poules van 3 of 4. Minimaal speelt u twee wedstrijden. De nummers 1 en 2 gaan door in het afvalschema.

 

Voor onze ouderentennissers die alleen overdag spelen komen er ook poules. De ouderen spelen ook op hun beschikbare uren, dat wil zeggen overdag, wij zullen daar 3 ochtenden per week voor opnemen en er kan van deze ochtenden niet worden afgeweken, behalve de finales, die worden gewoon op zaterdag 1 oktober gespeeld.

 

Ook voor de nieuwe leden is dit een leuk toernooi. Men word in gedeeld naar speelsterkte van de bondspas en tijdens zo’n toernooi leer je weer een heleboel mensen kennen en je kunt je prestaties meten met spelers van gelijke sterkte. Je word door de wedstrijd/jeugdcommissie ingedeeld en de wedstrijden worden door ons vastgesteld.

 

Elke categorie heeft een winnaar, wie weet bent jij dat wel dit jaar.

 

Uiteindelijk komt uit de categorie 4/5, of uit de combinatie 5/6, indien deze speelsterkte niet apart gespeeld wordt,  de enige, echte clubkampioen(e).

 

Degene die in de prijzen vallen dienen aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking. Zo niet geen prijs.

 

Heb je na het lezen van dit stukje de kriebels gekregen om in te schrijven, doe dit dan meteen. Zeker als je op vakantie gaat, want voor  u het weet is het zover.

 

Vergeet vooral je verhinderingen niet te vermelden.

 

Dat betekent voor jou als deelnemer dat je 1 verhindering door de week kunt opgeven en 1 dagdeel in het weekend en dat geldt ook voor mix, want men kan per koppel een verhindering cq dagdeel opgeven. Dus denk goed na en informeer bij je partner voordat je je opgeeft.

 

Let tevens op, dat als je mixt je partner zich ook opgeeft. Indien dit niet gebeurt, kan het zo wezen dat je dan beide niet meedoet.

 

De wedstrijd en jeugdcommissie wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe en tot ziens bij de Clubkampioenschappen 2017.

Namen de wedstrijdcommissie

 

Toernooien & Activiteiten

25
sept
TV Obdam