TV Obdam op Twitter

De 1st cyclus van de wintercompetitie is weer begonnen. De wedstrijden zijn gepland op de donderdag, vrijdag en zondag. Veel tennisplezier!

MEDEDELING

Beste leden,

Het is alweer een tijdje geleden dat aan jullie gevraagd werd om digitaal een enquête in te vullen.

Dat was speciaal bedoeld om voor ons als bestuur enigszins aan de weet te komen wat er zoal ‘leeft’ onder de leden : hoe wordt er gedacht over de communicatie (tussen leden en bestuurs-commissies) en vooral : is men tevreden met de aangeboden trainingsmogelijkheden (kwaliteit, frequentie, binnen of buiten, tijdstip, enz.)

Welnu, de resultaten zijn ons onlangs toegezonden door het bureau dat het voor de KNLTB organiseert. We zijn die resultaten aan het bestuderen en we gaan er zeker wat mee doen!

Hoewel slechts zo’n 20% van onze leden heeft ‘meegedaan’, kunnen we toch wel wat conclusies trekken. En dat betreft dan vooral het onderwerp ‘trainingsmogelijkheden’. 

Die moeten uitgebreid worden en daarom zijn we aan het onderzoeken hoe we het beste aan die wensen tegemoet kunnen komen. Zodra we weten hoe het een en ander aan te pakken, waar en wanneer, krijg je daar uitgebreid info over. 

Hartelijk groet namens het bestuur.

Toernooien & Activiteiten

20
nov
TV Obdam