TV Obdam op Twitter

Je kunt je nu nog opgeven voor het Junior-Senior Toernooi op 7 juli. De inschrijving sluit op zondag 24 juni. Ben jij ook van de partij?

Tennisschool de Kloek en Tennisschool Eugene Nicolai

Link inschrijven Tennisschool De Kloek

NIEUWE TRAININGSMOGELIJKHEDEN: Voor tennislessen kun je vanaf heden kiezen voor:   

TENNISSCHOOL DE KLOEK of TENNISSCHOOL EUGENE NICOLAI.

(voor alle duidelijkheid: basisschool-jeugd traint bij De Kloek / oudere jeugd en senioren kunnen kiezen voor of De Kloek of Eugene)

Naast Eugène, de man die al jarenlang voor ons de trainingen verzorgt, bieden we met ingang van heden ook de mogelijkheid om je voor tennislessen op te geven bij Tennisschool De Kloek.

 

Tennisschool De Kloek is al 30 jaar actief in Noord Holland. Zij organiseren lessen, activiteiten, clinics, wedstrijden en toernooien bij 18 verenigingen en sportcentra. Zij hebben ook een samenwerkings-licentie met de KNLTB en zijn gespecialiseerd van Kids tennis tot Dynamic tennis, van jong tot oud !

Om kinderen enthousiast te krijgen, te houden en aan de vereniging te binden, verzorgen zij een jaarprogramma, waarbij de kinderen 34 weken tennistrainingen hebben, er een 4-tal extra activiteiten worden georganiseerd en er wedstrijden worden gespeeld d.m.v. toernooitjes en deelname aan de World tour.

Het is de bedoeling dat onze (jonge) jeugd van deze mogelijkheid gebruik gaat maken. Voor €15,50 per maand kan aan dit programma worden deelgenomen. Inschrijven kan via bovenstaande link.

Mocht je een ander lesaanbod willen, is dat natuurlijk ook mogelijk: geef bij ‘opmerkingen’ in je inschrijving aan wat je wenst. Na inschrijving ontvang je per mail een bevestiging. De planning, facturering e.d. verloopt daarna allemaal digitaal.

De ‘middelbare schooljeugd’ en alle andere leden kunnen KIEZEN om les te nemen bij Eugène Nicolai of bij de trainers van De Kloek. De trainingen vinden over het algemeen plaats op dinsdag, woensdag, donderdag en eventueel op zaterdag (of zondag) op ons tenniscomplex.  Dat is natuurlijk vooral afhankelijk van het aantal belangstellenden.

Tennistraining is zowel voor beginnende als voor gevorderde spelers van groot belang!  Tennistraining is……je leven lang tennisplezier!!

Maak s.v.p. gebruik van de trainingsmogelijkheden die we bieden: Kies voor lessen van Eugene of voor lessen van De Kloek.

In samenwerking met Eugene en met De Kloek organiseren we een OPEN DAG op ZONDAG 11 MAART a.s.

De JEUGD is welkom van 9.30 – 11.30 uur en de SENIOREN van 11.30 – 13.30 uur.

Het wordt een spetterende clinic, waarbij leden, maar vooral ook niet-leden van harte welkom zijn. Leeftijd speelt geen rol: je bent nooit te oud om met het tennisspelletje te beginnen !

Info Tennisschool Eugène Nicolaï :

Middelbare schoolkinderen zijn niet verplicht te trainen, maar kunnen zich natuurlijk opgeven voor lessen bij één van de twee tennisscholen.

De groepen bij Eugene zullen zoveel mogelijk uit 6 personen bestaan, waarbij de training tot 19.00 uur op 2 banen zal plaatsvinden. De kosten van 10 lessen zullen dan evenredig verdeeld worden zodat het uurhonorarium gedekt wordt.

De groepsgrootte bij senioren is maximaal 4 personen voor een beter overzicht en optimale begeleiding. Voor het opgeven, info over de kosten  en overige voorwaarden, kunt u zich rechtstreeks richten tot Eugène : tel. 06 21538837 of schriftelijk naar E.Nicolai, H.Bosmansplantsoen 1, 1715 LA Heerhugowaard.
(email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

 

Toernooien & Activiteiten