TV Obdam op Twitter

De interne wintercompetitie is weer van start gegaan. Veel plezier allemaal en hopelijk zijn het stuk voor stuk leuke tennispotten!

Opgave Wintercompetitie teams 2018

In november gaat de Wintercompetitie van start. Wil je in de winter mee doen met de competitie geef je dan snel op! Je speelt met acht teams in één poule een halve competitie, namelijk 7 speeldagen. De speeldagen zijn op donderdag (8&9 Tennis), zaterdag en zondag. Je speelt dus op één vaste dag, zie onderstaande link voor het overzicht van de speeldata en inschrijfmogelijkheden;

pdfWintercompetitie_2018.pdf336.68 KB16/08/2018, 15:54

Wil je je opgeven met een team? Laat mij dit dan weten vóór 15 september. Belangrijk is om door te geven voor welke competitie jullie kiezen (bijv. zaterdag overdag gemengd 17+), wie de teamleden zijn en wie de teamcaptain is.


Met ingang van 2018 geldt Verkort Spelen voor alle dubbelpartijen (DD, HD en GD), bij zowel senioren- als jeugdcompetities. Dit betekent dat dit ook tijdens de KNLTB Wintercompetitie Noordwest verplicht is. Er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak gespeeld op het moment dat de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak - en daarmee ook van de partij - is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient in MijnKNLTB ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Wintercompetitie bedraagt € 37,08 per team daarnaast zullen we ook de ballen in rekening brengen die we uitgeven voor de competitie.

Ik zie graag de inschrijvingen tegemoet, mochten er vragen zijn dan ben ik op onderstaande gegevens bereikbaar.

Groetjes Judith Leek
0226 – 75 63 85
06 – 44 21 16 73
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toernooien & Activiteiten