TV Obdam

Zaterdag 15/6 vanaf 15:00-17:00, ma 17/6, di 18/6 & vr 21/6 van 18:30 tot 21:30 en zaterdag 22/6 vanaf 16:00 uur zi… https://t.co/GiwrQ15MvG

Nieuwsbrief

AANMELDEN


Stratentoernooi

Tijdens de jaarvergadering in februari stelde onze voorzitter dat de tennisvereniging een mooie, sportieve en gezellige club is, maar dat een beetje groei niet verkeerd zou zijn.  Zo is het idee ontstaan om op een actieve manier te proberen nieuwe leden te werven.  Er zijn toen diverse ideeën besproken en uiteindelijk werd besloten een commissie te vormen om een soort straten-/vriendentoernooi met nieuwe leden te organiseren.

Dus zijn we de afgelopen week gestart met de organisatie en dit stukje tekst is daarvan het resultaat en de aankondiging naar de leden.  Want we hebben jullie nodig!  De club heeft jullie nodig!!

Wat is het plan?

Het is de bedoeling om meerdere teams te formeren bestaande uit een paar leden en een viertal niet-leden.  Deze teams gaan eind juni (week 25) tegen elkaar tennissen om de niet-leden op een actieve wijze kennis te laten maken met onze sport.  Er zal gespeeld worden met dubbel- en mixkoppels en ieder team wordt 3 keer uitgenodigd om in die week meerdere potjes te spelen.  Maar dat komt later wel …….

Op dit moment is het belangrijk te weten dat er teams gevormd moeten worden van 6 mensen en daarvoor hopen we op de medewerking van onze actieve leden.  Dus willen we iedereen vragen om eens rond te kijken en te overwegen of je niet een team kan samenstellen.  Samen met een ander tennislid en 4 niet-leden, waarvan we hopen dat die dermate enthousiast worden dat ze na het toernooi doorgaan als beginnend lid bij onze club (voor een speciale aanbieding).  Dus denk aan buren, familie, vrienden en kennissen, misschien collega’s, etc, etc.  Maakt niet uit wie en waar vandaan!  De enige restrictie: deelname is voor 18+.

Ongetwijfeld kunnen jullie op deze manier sportieve mensen motiveren om in je team mee te doen aan onze activiteit.  Heb je wel een idee voor zo’n groep en wil je helpen deze activiteit te laten slagen, laat het dan even weten door te reageren op onderstaand e-mail adres. 

Ondertussen gaan wij door met de verdere voorbereidingen en al het regelwerk wat dat nodig is.  We hopen op een positieve response en rekenen op jullie medewerking.  Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groeten, de beLEEF commissie.

Tanja Rijkhoff, José Stam,

Job van der Bos, Jos Wenker

Opgeven kan t/m 7 april via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Vanaf 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om met contanten te betalen, voortaan betaald u uw gelagjes en versnaperingen via uw bankpasje (PIN of contactloos).

Toernooien & Activiteiten