TV Obdam

Zie de website van TV Obdam voor de laatste Corona update!

Nieuwsbrief

AANMELDEN


UPDATE TV OBDAM & CORONA

Beste Leden,

Zoals je ongetwijfeld al hebt vernomen, is deze week bekend gemaakt dat ook iedereen vanaf 19 jaar weer mag tennissen. Echter, er zijn wel een aantal beperkingen en voorwaarden aan verbonden.
Wedstrijden/competitie? Tot 1 september niet mogelijk. Onderlinge "potjes" mogen wel, maar de "anderhalve-meter-maatregel" moet altijd in acht worden genomen. Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur symptomen hebt van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Ook als iemand bij jou thuis een van deze verschijnselen heeft.

Maar....tot 1 juli is vrij spelen met 2 spelers per baan dus mogelijk! (Daarna misschien uitbreiding mogelijk met 4 spelers per baan). En het clubhuis blijft dicht. Dus na afloop douchen? Dat dan weer thuis!

Belangrijk wat betreft die beperkingen verder:
Om overzicht te houden en te grote toeloop te beperken, moet een baan van te voren worden gereserveerd! Dat gaan we als volgt regelen:

De banen zijn alle dagen van de week beschikbaar, zowel overdag als 's avonds. Je kunt reserveren door de dag voordat je wilt spelen (speeltijd 1 uur) te bellen met 0226 452197 (kantine) en wel tussen 19:00-20:00 uur. Er zit daar dan een bestuurslid die je telefonisch te woord staat en je reservering noteert op een rooster (dat na afloop van de reserveringstijd duidelijk zichtbaar wordt opgehangen). Dus nogmaals, een persoon belt en reserveert dan voor 2 personen (opgeven wie de partner is). Deze regel geldt zowel voor overdag als 's avonds. Dit is voor ons echt de enige manier waarop we aan de gestelde eisen kunnen voldoen.

Het lijkt ons dat, als je maximaal 2x per week reserveert, er voldoende uren beschikbaar zijn voor iedereen die de baan weer op wil. Dus BELLEN! (De trainingen gaan gewoon weer beginnen, die staan hier los van).
We weten dat we je laat informeren, maar sneller is/was niet mogelijk. Deze voorschriften hebben we net binnen. Er zullen vast veel vragen zijn of ontstaan tijdens de "uitwerking" de komende weken. Maar we hopen op begrip, het moet nu eenmaal zo. Dus zondagavond zitten we voor de eerste keer klaar om je telefoontje te ontvangen.

Natuurlijk kun en mag je altijd iemand van het bestuur "aanschieten" of bellen of....als je meer info wilt, kijk dan bv. even op de website van de KNLTB.

Hartelijke, sportieve groet en geniet van de (beperkte) mogelijkheden.

Het Bestuur

PS: Dubbelspel is wel mogelijk wanneer een koppel van 1 familie/gezin spelen tegen een koppel van een andere familie/gezin.

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Vanaf 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om met contanten te betalen, voortaan betaald u uw gelagjes en versnaperingen via uw bankpasje (PIN of contactloos).

Toernooien & Activiteiten