TV Obdam

Zie de website van TV Obdam voor de laatste Corona update!

Nieuwsbrief

AANMELDEN


KNLTB Club-app & Oproep

Beste Tennisleden,

Vanaf 1 juni kunnen jullie een baan reserveren via de KNLTB club app. Nadat de reservering is gedaan moet je die bevestigen (5 min. voortijdig aanwezig zijn) bij het digitale afhangbord.

Afgelopen tijd zijn er storingen bij de KNLTB Club app. Op het digitale afhangbord zien je dan dat er een inlogcode moet worden ingevoerd. Dit kan alleen door de beheerder en een paar bestuursleden gedaan worden. We vinden dit heel vervelend, want de spelers die gereserveerd hebben krijgen een E-mail met de mededeling de reservering geannuleerd is.

De KNLTB doet er alles aan om de storingen zo snel mogelijk te verhelpen en dat we de KNLTB Club app op de juiste manier kunnen gebruiken.

VRIJWILLIGER gezocht !
De beheerder van het digitale afhangbord is Guus Cardon. Wanner er problemen zijn of er moet iets aan de instellingen veranderd worden, kan hij dat meestal ‘van afstand’ doen. Soms is het echter nodig om iets ‘fysiek’ bij het scherm te doen. Maar Guus vertoeft regelmatig op zijn vakantieadres in Gelderland. Hij heeft daarom gevraagd om een ‘collega’ vrijwilliger, die hem zo nodig kan vervangen of kan inspringen. Kortom, iemand dus die wil samenwerken met Guus. Het kost niet heel veel tijd, het levert je veel dank op van alle tennisleden...en je wordt vrijgesteld van de kantinediensten!

Heb je wat met ICT, meld je dan s.v.p. aan bij het dagelijks bestuur (06 221 960 22 / 06 401 64 938) of informeer rechtstreeks bij Guus (06 193 871 86).

We hopen van harte op een reactie.

Sportieve groet,
Namens het Bestuur

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Vanaf 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om met contanten te betalen, voortaan betaald u uw gelagjes en versnaperingen via uw bankpasje (PIN of contactloos).

Toernooien & Activiteiten