Activiteiten

Voor het jaar 2022 is er wederom een kalender samengesteld bestaande uit alle activiteiten, competities en toernooien.

Kalender TV Obdam 2022

 

 

TV Obdam

Zie de website van TV Obdam voor de laatste Corona update!

Nieuwsbrief

AANMELDEN

 

Nieuwsbrief TV Obdam september 2022

Beste tennissers,

Nu de zomervakantie voor de meeste leden voorbij is willen we jullie met deze nieuwsbrief weer op de hoogte houden van de activiteiten binnen onze vereniging.

TV Obdam investeert in zonnepanelen
Afgelopen voorjaar zijn er 38 zonnepanelen op het clubgebouw geplaatst. Na een goede onderhandeling is dit door Klaver Giant Solar Systems b.v. uitgevoerd. Volgens de berekeningen zullen we ca 14.000 kWh gaan opwekken. Samen met de Led-veldverlichting hopen we daardoor dat de energierekening laag blijft.

Bijdrage van NOC*NSF van  € 1000                  
Wij hebben een bijdrage ontvangen van het NOC * NSF. Iedere sportclub in Nederland mocht het Microbudget aanvragen om op basis daarvan dromen te verwezenlijken. We hebben meegedaan met deze actie van het NOC*NSF en we hebben -op basis van loting- €1.000 ontvangen.

De Padelsport is in opkomst
Wat zou het mooi zijn als je op ons tennispark ook de padelsport kan spelen. Er zijn mogelijkheden om dit te realiseren, maar we hebben de hulp van de leden nodig. We zijn op zoek naar een aantal enthousiaste leden, man of vrouw, die een commissie willen vormen om dit gaan onderzoeken. Als je dit wilt neem dan contact op met de voorzitter Jan Munster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Rabo ClubSupport
Ook dit jaar doen wij als vereniging weer met de Rabo ClubSupport. Elk Rabobank- lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen. Vanaf  5 september kun je weer stemmen op je favoriete club. Als tennisvereniging hopen wij natuurlijk dat we net als vorig jaar weer op jullie stem kunnen rekenen. Toen haalden we ruim  € 500 euro op. Stemmen kan tot 27 september, elke stem is geld waard!
 
Nieuw Kassasysteem
De barcommissie heeft besloten om een geheel nieuw kassasysteem aan te schaffen.  Dit kassasysteem is te bedienen doormiddel van eenvoudige knoppen op een touchscreen. Ook rekent het kassysteem automatische het totaal bedrag uit en mocht er alcohol verkocht worden dan komt er een melding in het scherm dat er om legitimatie gevraagd moet worden.  Wij hopen hiermee dat het draaien van bardiensten prettiger wordt voor iedereen. 
 
Het kassasysteem wordt momenteel geprogrammeerd naar onze wensen. We hopen dat het nieuwe kassasysteem met de clubkampioenschappen actief is. 
Op onderstaande link staat er een video met een simpele uitleg over het systeem.   
https://youtu.be/H_TOrg88ewQ 

De Clubkampioenschappen enkel & mix
Vanaf 19 tot en met 30 september vinden de clubkampioenschappen plaats. Inschrijven kan nog tot en met 9 september via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/8B4C3940-7AA9-45BA-A701-396CFD69CEB4

Ook de zomerchallenge leden kunnen meedoen aan de clubkampioenschappen. Heb je nog geen mix partner maar wil je wel graag meedoen? Geef je op en de wedstrijdcommissie gaat kijken of ze een mix partner voor je kunnen vinden.

Sport2000 Over & Weer toernooi
Het Sport2000 Over & Weer Toernooi vindt plaats van 15 oktober tot en met 23 oktober. Inschrijven kan via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/FF82EA16-136F-476E-8E1B-176EAEED5EBA 

Interne wintercompetitie
De wedstrijdcommissie heeft besloten om geen interne wintercompetitie meer te organiseren in verband met teruglopende belangstelling. In de plaats hiervan zullen 1 dags (of avond) toernooien georganiseerd gaan worden. Hou de activiteitenkalender in de gaten!

Zomerchallenge leden
Het lidmaatschap van de zomerchallenge leden loopt af op 30 september. Heb je de smaak te pakken van het tennissen, meld je dan aan als lid bij onze ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
We hopen iedereen weer op de tennisbaan te begroeten.
Namens het bestuur,

Susan Starren
Bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Wij accepteren geen contact geld! Betalen voor uw gelagjes en versnaperingen graag alleen pinnen (contactloos).