TV Obdam

Zie de website van TV Obdam voor de laatste Corona update!

Nieuwsbrief

AANMELDEN


Nieuwe LED verlichting op het tenniscomplex

BESTE LEDEN van TV OBDAM,

Misschien had je er niet zo veel erg in, dat wanneer je in de avonduren actief gebruik maakte van de tennisbanen, onze veldverlichting niet meer van goede kwaliteit was. We zaten echt al geruime tijd onder de norm die de KNLTB stelt aan spelen bij kunstlicht!

Duurzaamheid, bezuinigen op energiegebruik, dat zijn toch echt ‘begrippen’ van deze tijd. Dus, toen wij gingen nadenken en praten over verbetering van de lichtinstallatie, werd duidelijk dat ook onze vereniging er niet meer omheen kan en wil. Daarom, na enkele offertes te hebben aangevraagd en bestudeerd, is er besloten dat Klaver Infratechniek B.V. (uit ons eigen dorp) de aanleg gegund werd.

Op dinsdag 30 juni gaat het gebeuren (of, als je dit later leest, is het inmiddels volbracht)! Deze aanpassing heeft tot resultaat dat we per armatuur terug gaan in verbruik van 2300 Watt naar 670 Watt. Het duurt natuurlijk een aantal jaren voordat we de investering ‘terugverdiend’ hebben, maar onze maandelijkse energiekosten worden beduidend minder.

In de hal van het clubhuis, naast het scherm om je baan te reserveren, komt een tablet te hangen waarmee de verlichting bediend kan worden. Dat kan per baan, maar erg fijn is vooral dat wanneer je het licht uitdoet, maar even later weer nodig hebt, je geen tijd hoeft te wachten (zoals in de oude situatie). De verlichting kan meteen weer aangezet worden.

In het begin zal er misschien een ‘gebruiksaanwijzing’ nodig zijn, maar het ziet er naar uit dat de bediening eenvoudig is.

Wij als bestuur zijn er erg blij mee en we hopen dat jullie er tijdens het spelen ook veel plezier van gaan beleven.


Sportieve groet,
het bestuur van TV Obdam

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Vanaf 1 september 2018 is het niet meer mogelijk om met contanten te betalen, voortaan betaald u uw gelagjes en versnaperingen via uw bankpasje (PIN of contactloos).

Toernooien & Activiteiten