TV Obdam op Twitter

De interne wintercompetitie is weer van start gegaan. Veel plezier allemaal en hopelijk zijn het stuk voor stuk leuke tennispotten!

Bardiensten RoosterHieronder PDF resterende bardiensten 2018 (incl. wintercompetitie)

pdfBardiensten vanaf 27/10/2018


NB U krijgt een reminder via uw mail (indien niet; juiste mailadres doorgeven !!)

Ook is het schema terug te vinden op bardienstplanner.nl (inloggen met bondsnummer en uw wachtwoord)

Bardiensten Informatie

 

IVA Certificaat
Uw IVA certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol Schenken) kunt u behalen via http://www.nocnsf.nl/iva binnen 10 minuten heeft u dit certificaat, wilt u deze doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , het is leerzaam en nuttig én u helpt de vereniging.

Bar Captains:
Maandag en Dinsdag

Marleen / 0226-451497 Dorpsstr. 166

Woensdag & Zaterdag
Rikus / 0653-219286 Dorpsstr. 169

Donderdag & Vrijdag & Zondag
Marjan / 0226-453291 Dorpsstr. 140

Overnemen bardienst
Onderstaande leden willen, als u zelf absoluut geen tijd heeft, uw bardienst overnemen, tegen de door de vereniging vastgestelde vergoeding van EUR 25,00. U dient zelf contact met één van onderstaande op te nemen, u blijft echter zelf verantwoordelijk voor het vervullen van uw dienst:

Daphne Smit          06-36463652
Natasja Krijnsen   06-53615362
Esmee Stam          06-40236518
Nicole Ooteman    06-54332048

Als je ook op deze lijst wilt, neem dan even contact op met de barcommissie

Bar diensten informatie

 • Evenals vorig jaar zijn alle leden die niet in het bestuur of een commissie zitten verplicht bardienst te verrichten. Dit jaar is dat twee keer per lid.
 • In deze editie van het clubblad is een totaaloverzicht van de diensten en de captains opgenomen.
 • Bij de captains moet, voor de dienst begint, de sleutel worden opgehaald (géén portemonnee meer, uitsluitend PIN transacties). Dit wordt gedaan door het eerste op die dag vermelde lid. Je kunt alleen terecht bij de captain van die dag.
 • In het clubgebouw, achter de bar, ligt een compleet overzicht van alle bardiensten.
 • Als je op een bepaalde dag verhinderd bent moet je zelf zorgen voor vervanging.
 • Bel hiervoor niet met de barcommissie of de captains.
 • Als je voor vervanging hebt gezorgd, geef dan de naam even door aan de captains van de diensten waar het om gaat. Als je op dinsdag dienst hebt en ruilt met iemand die dienst heeft op woensdag moeten beide captains geїnformeerd worden. Je blijft namelijk verantwoordelijk voor die dienst en krijgt een boete als je vervanger niet komt opdagen. De boete bedraagt € 50,- per niet vervulde dienst.
 • Achter de bar ligt een handleiding voor je bardienst. De meeste zaken staan hierin vermeld, bijvoorbeeld waar de voorraden gevonden kunnen worden, of hoe het PIN apparaat werkt..
 • Achter de bar ligt een grote agenda. Wil je hierin noteren als er spullen moeten worden besteld of als je bijzonderheden wilt vermelden over de bezetting.
 • Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn. Het is immers prettig als de gasten niet buiten hoeven te wachten tot degene die bardienst heeft er is.
 • Ook word je verzocht om, als het minder druk is, wat huishoudelijke klusjes te verrichten. Kijk de toiletten even na en pak eventueel even de stofzuiger. Ook een dweiltje over de vloer achter de bar frist de zaak erg op.
 • Als je merkt dat je voorganger de zaak niet netjes heeft achtergelaten maak daar dan een aantekening van in de agenda.
 • Zelf zorg je er natuurlijk voor dat alles wel netjes achterblijft, alles is afgewassen en de keuken is opgeruimd, de asbakken zijn geleegd en verder moeten de koffiekannen schoongespoeld worden.
 • Dit alles, zie verder de aanwijzingen in de bar, is nodig uit hygiënisch oogpunt, maar ook omdat we af en toe inspectie krijgen om na te gaan of we voldoen aan de bepalingen van de Warenwet.
 • Een blij gezicht is verplicht; ook al kost het je een paar uurtjes, je bent gastvrouw / heer namens de tennisvereniging. probeer gastvrijheid en vriendelijkheid uit te stralen.
 • Overnemen bardienst: Als u geen tijd voor (of geen zin in) de bardienst heeft; er zijn leden die bereid zijn om uw bardienst over te nemen, zij draaien deze extra dienst tegen een vergoeding van EUR 25,00 per dienst. U dient zelf contact op te nemen met één van deze leden (zie hierboven). U blijft zelf verantwoordelijk voor het vervullen van uw dienst.
 • Tenslotte: breng dezelfde avond de sleutel terug bij de captain, Je bent verplicht zelf de sleutel terug te brengen, tenzij een lid van de barcommissie andere aanwijzingen geeft.