Bardiensten Rooster

Bardiensten 2021

NB U krijgt een reminder via uw mail (indien niet; juiste mailadres doorgeven !!)
Ook is het schema terug te vinden op bardienstplanner.nl (inloggen met bondsnummer en uw wachtwoord)

Bardiensten Informatie

IVA Certificaat
http://www.nocnsf.nl/iva

Bar Captains:
Maandag en Dinsdag

Marleen / 0226-451497 Dorpsstr. 166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woensdag & Zaterdag
Rikus / 0653-219286 Dorpsstr. 169
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag & Vrijdag & Zondag
Marjan / 0226-453291 Dorpsstr. 140
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overnemen bardienst
Onderstaande leden willen, als u zelf absoluut geen tijd heeft, uw bardienst overnemen, tegen de door de vereniging vastgestelde vergoeding van EUR 35,00. U dient zelf contact met één van onderstaande op te nemen, u blijft echter zelf verantwoordelijk voor het vervullen van uw dienst:

Romee Rood           06-15146701
Bo van der Heijden   06-20079043
Demi Loos               06-51875234
Natasja Krijnsen        06-53615362

Als je ook op deze lijst wilt, neem dan even contact op met de barcommissie.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bar diensten informatie

 • Evenals vorig jaar zijn alle leden die niet in het bestuur of een commissie zitten verplicht bardienst te verrichten. Dit jaar is dat twee keer per lid.
 • In deze editie van het clubblad is een totaaloverzicht van de diensten en de captains opgenomen.
 • Vraag bij bestelling door mensen onder de 25 jaar altijd naar de ID (de gemeente controleerd m.b.v. "mistery-guests"
 • Bij de captains moet, voor de dienst begint, de sleutel worden opgehaald (géén portemonnee meer, uitsluitend PIN transacties). Dit wordt gedaan door het eerste op die dag vermelde lid. Je kunt alleen terecht bij de captain van die dag.
 • In het clubgebouw, achter de bar, ligt een compleet overzicht van alle bardiensten.
 • Als je op een bepaalde dag verhinderd bent moet je zelf zorgen voor vervanging.
 • Bel hiervoor niet met de barcommissie of de captains.
 • Als je voor vervanging hebt gezorgd, geef dan de naam even door aan de captains van de diensten waar het om gaat. Als je op dinsdag dienst hebt en ruilt met iemand die dienst heeft op woensdag moeten beide captains geїnformeerd worden. Je blijft namelijk verantwoordelijk voor die dienst en krijgt een boete als je vervanger niet komt opdagen. De boete bedraagt € 50,- per niet vervulde dienst.
 • Achter de bar ligt een handleiding voor je bardienst. De meeste zaken staan hierin vermeld, bijvoorbeeld waar de voorraden gevonden kunnen worden, of hoe het PIN apparaat werkt..
 • Achter de bar ligt een grote agenda. Wil je hierin noteren als er spullen moeten worden besteld of als je bijzonderheden wilt vermelden over de bezetting.
 • Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn. Het is immers prettig als de gasten niet buiten hoeven te wachten tot degene die bardienst heeft er is.
 • Ook word je verzocht om, als het minder druk is, wat huishoudelijke klusjes te verrichten. Kijk de toiletten even na en pak eventueel even de stofzuiger. Ook een dweiltje over de vloer achter de bar frist de zaak erg op.
 • Als je merkt dat je voorganger de zaak niet netjes heeft achtergelaten maak daar dan een aantekening van in de agenda.
 • Zelf zorg je er natuurlijk voor dat alles wel netjes achterblijft, alles is afgewassen en de keuken is opgeruimd, de asbakken zijn geleegd en verder moeten de koffiekannen schoongespoeld worden.
 • Dit alles, zie verder de aanwijzingen in de bar, is nodig uit hygiënisch oogpunt, maar ook omdat we af en toe inspectie krijgen om na te gaan of we voldoen aan de bepalingen van de Warenwet.
 • Een blij gezicht is verplicht; ook al kost het je een paar uurtjes, je bent gastvrouw / heer namens de tennisvereniging. probeer gastvrijheid en vriendelijkheid uit te stralen.
 • Overnemen bardienst: Als u geen tijd voor (of geen zin in) de bardienst heeft; er zijn leden die bereid zijn om uw bardienst over te nemen, zij draaien deze extra dienst tegen een vergoeding van EUR 35,00 per dienst. U dient zelf contact op te nemen met één van deze leden (zie hierboven). U blijft zelf verantwoordelijk voor het vervullen van uw dienst.
 • Tenslotte: breng dezelfde avond de sleutel terug bij de captain, Je bent verplicht zelf de sleutel terug te brengen, tenzij een lid van de barcommissie andere aanwijzingen geeft.

AAN DE BAR ALLEEN PIN BETALINGEN MOGELIJK!

Wij accepteren geen contact geld! Betalen voor uw gelagjes en versnaperingen graag alleen pinnen (contactloos).